Klinik Tanam Rambut Terbaik di Johor Bahru 2019

Mencari rawatan rambut dan tanam rambut terbaik di Johor Bahru dari segi harga dan kualiti?

tanam rambut johor bahru

Rawatan tanam rambut atau 'hair transplant' adalah prosedur perubatan yang rumit dan memerlukan pengalaman yang banyak. Rawatan tanam rambut perlu dibuat oleh doktor perubatan yang bertauliah. Terdapat klinik perubatan di Skudai, Taman Sutera Utama, dan tempat lain di sekitar Johor Bahru. Kami senaraikan klinik dan pusat-pusat tanam rambut di Johor Bahru yang diiktirafkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.


1) Dr Ko Clinic JB

Alamat: 101, Jalan Kuning, Taman Pelangi, 80400 Johor Bahru, Johor

Klinik terletak di barisan sama dengan Michelin Perkhidmatan Tayar, berada di seberang Shogun Jepun Steamboat Buffet.

Klinik Dr. Ko ditubuhkan pada 1997 hasil usaha Dr Ko Chung Beng. Sejak itu, Klinik Dr. Ko manawarkan pelbagai perkhidmatan estetik dari bidang dermatologi kepembedahan plastik.

Kini, Klinik Dr. Ko merupakan salah satu pusat dermatologi dan laser yang terkemuka di Asia, memenangi kepercayaan para perubatan dan pelanggan dari seluruh dunia.

Bersama kami, terokailah potensi kecantikan anda dan mengembalikan semula keyakinan dalam diri anda. Selain daripada peralatan yang lengkap, kami mempunyai berpengalaman yang senantiasa mematuhi etika kerja. Diagnosis yang teliti mengenai masalah yang dihadapi anda akan membawa rawatan yang tepat dan berkesan.


2) Beverly Wilshire Medical Centre Johor Bahru

Alamat: Menara Landmark, Jalan Ngee Heng, 80000 Johor Bahru, Malaysia.

Pusat Perubatan Beverly Wilshire menyediakan perkhidmatan pemandu bagi pelanggan dari negara Singapura, dengan harga berikut:-
  • Pesakit - SGD 10.00
  • Bukan Pesakit (Teman/keluarga/kawan) - SGD 15.00
FB: BwmcJB 


3) Dr. Hon Aesthetic Clinic

Alamat: 163, Jalan Simbang (Taman Perling), Johor Bahru, Johor, 81200, MY

Klinik Estetik Dr Hon juga dikenali sebagai Klinik Harmoni atau Klinik Harmoni Perubatan dan Pembedahan.

Falsafah klinik Dr Hon adalah membekalkan rawatan anti-penuaan yang paling maju kepada pesakit kami dan mengembalikan keyakinan pesakit serta detik-detik yang menarik kepada pesakit kami dengan kulit yang terbaik.

Klinik Dr Hon menawarkan pelbagai jenis rawatan termasuklah untuk anti-penuaan, rawatan untuk garisan dan kedutan, pengisi dermal, kedutan, pigmentasi, pengelupasan kimia, pemutihan kulit, mesoterapi, terapi carboxy untuk silhoutte sculpting dan juga pelbagai prosedur estetik lain.


4. Klinik Rambut Dr Shah


Doktor Shah dikenali sebagai doktor yang berpengalaman dalam transplantasi rambut. Klinik ini menawarkan rawatan FUE, PRP dan sebagainya. Juga dikenali sebagai DRS Medical Group, terdapat juga pelbagai perkhidmatan lain yang merawat bahagian kulit, muka dan badan. Lokasi klinik DRS terletak di Subang Jaya, Kuantan dan Johor.

Klinik Dr. Shah - Tanam Rambut Johor Bahru

Lokasi: No 1, Jalan Idaman 9/3, Nusajaya, Johor Bahru, Johor, 79100, Malaysia.


5) Klinik Perubatan Revival

Lokasi: 8, Jalan Sutera Tanjung 8/3, Taman Sutera Utama, 81300 Skudai, Johor, Malaysia.

Comments

Popular Posts